száznegyvenötödik

2008.07.17. 11:05

miért van az, hogy a cégnél a firefox alatt szétesik x oldal (index, blog.hu stb.)? eleinte azt hittem, hogy a firefox hibája, de otthon viszont nem, pedig ugyanaz a firefox van ott is. összefügghet ez a sávszélességgel? de otthon tuti, hogy kisebb, mint bent. egyáltalán nem értek az ilyen dolgokhoz, szóval el se tudom képzelni mennyire írhattam baromságokat, valaki mondja meg. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://hebron.blog.hu/api/trackback/id/tr25572281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

]Gabó[ · http://nekemnincs.blog.hu 2008.07.17. 11:25:18

Helló!
Gabó vagyok, Kocka :)))
Mindig kiderül, hogy mégsem annyira kocka, mert nem tudom a választ. Ha naaaagyoooon lasssúúúú lenne, akkor el tudnám képzelni, hogy szétesik, mert nem várná meg az egyes darabkák letöltését a firefox, de nem ez a helyzet. De azért mérd meg, hátha:
speedtest.invitel.net/speed/meres.html
Inkább szoftver gond lesz ez... De abból meg annyiféle lehet. Vagy csak én vagyok buta. :)

_hebron_ · http://hebron.blog.hu 2008.07.17. 16:11:30

ez a beköszönés azért üt! :)))

]Gabó[ · http://nekemnincs.blog.hu 2008.07.17. 17:29:11

Néha rámjön az ötperc :o)
"Jó" volt, mikor bemutatkoztam az embereknek, hogy "Gabó Kocka vagyok", és kiderült még, hogy programozó is lennék, akkor bekerültem sokszor egy kocka fakkba.
Azért sikerült többeknél kimásznom ebből. Lehet nem kéne így indítanom az ismeretségeimet... :))) Már nem is teszem. :)

_hebron_ · http://hebron.blog.hu 2008.07.17. 17:55:31

olyan névvel, hogy gabó kocka még csodálkozol ezen?! :D ilyen névvel ahhoz, hogy kocka-fakkba rakjon téged az ember még csak azt se kell megmondanod, hogy programozó vagy! :DDD
süti beállítások módosítása