kétszázötvenharmadik

2008.12.11. 21:57

remélem lerohad a keze annak a köcsög faszkalapnak, aki ellopta a hugi pénztárcáját!

soha nem fogom megérteni, hogy emberek mi a frásztól érzik feljogosítva magukat arra, hogy ellopják azt, ami nem az övék? amiért mások keményen megdolgoznak, ő például suli mellett hétvégenként. mégis mit képzelnek ilyenkor? hogy nekik az jár? és ha tőlük lopnak, akkor meg fel vannak háborodva vagy mi? én ezt egyszerűen nem bírom felfogni.

vissza kéne állítani a kézfejlevágást büntetésként.

 

ápdét: megvan a pénztárca, valaki leadta egy közeli munkásszállón. csak a pénz hiányzik belőle, de azt hiszem az a legkevesebb. viszont a bolt felvételein látszik minden, úgyhogy most a pasas fel van jelentve, remélem elkapják, addig gyorsan népszavazást kezdeményezek a feljebb említett büntetés visszaáálításáról. 

A bejegyzés trackback címe:

https://hebron.blog.hu/api/trackback/id/tr72818033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_hebron_ · http://hebron.blog.hu 2008.12.12. 12:04:36

pontosan nem tudom, de benne volt a frissen megkapott fizuja. boltban vásárolt, és rögtön észrevette, lehet, hogy a bolt kameráin látszik majd valami...

monday 2008.12.12. 14:05:16

valahol mindegy is, hogy mennyi pénz volt benne, egy forintot ugyanúgy nincs joga ellopnia senkinek, mint egy teljes havi fizetést. engem legjobban a lopás dühít, talán az arctalansága miatt. a koliban annak idején is elő-előfordult, hogy loptak. egyszer le is bukott az egyik tolvaj: egy olyan fiú volt, aki tagja volt az egyetemi énekkarnak, vasárnaponként pedig a templomban gitározott és énekelt. a tolvajok pszichopaták.

szerinted 2008.12.12. 14:47:15

Egyetértek! Felháborító, hogy embereknek látszó elmebetegek, milyen jogon merik elvenni azt, amiért más megdolgozott! Én is a kézlevágást tartanám elfogadható büntetésnek. Nem érdemel mást!

Rebelde 2008.12.12. 15:04:34

sajnálom a hugodat, tényleg genyó emberek vannak

rég jártam erre, szép lett a ruha:))

kiraaaaa 2008.12.14. 19:21:01

Kíváncsi lennék, hány félkarú rohangálna világban:))

Én megszavazom a kézlevágást, meg a többit, az erőszatevőnek a farkát kéne levágni...
süti beállítások módosítása