háromszázharmadik

2009.02.11. 21:16

a mai nap valami eszméletlen volt. reggel délelőtt felkeltem, a szobában én utoljára, és annyira de annyira jó volt tízig szundítani, félóránként fel-felébredni, aztán visszacsukni a szemem és még kicsit aludni tovább, hogy azt el se tudom mondani. délelőtt erős volt a szél, de dél körül elkezdett gyengülni, úgyhogy felmentünk a hegyre. elég aktívnak tűnt az idő, úgyhogy inkább vártunk kicsit még. egyszer csak fölénk került egy felhő, hátulról, alattomosan kúszott be fölénk, és elkezdett egyik pillanatól a másikra szívni és fújt a szél hátulról, és csak fogtuk az ernyőket, hogy a helyükön maradjanak, amíg el nem múlt az egész pár perc múlva. majd elkezdett szállingózni a hó. közben a környező hegyeken sütött a nap, a parton a leszállóban nem volt semmi, mi csak meresztettük a szemünket. főleg, amikor furcsa foltokat pillantottunk meg a tengeren, közel a parthoz. aztán többet is. percekig nem értettük, mi történik, olyan volt, mintha egy óriási halraj úszna a vízben a part felé, és azok sötétítenék el egy határozott foltban a vizet. aztán rájöttünk: a tengeren esett az eső! gyönyörű volt, csak bámultuk fentről a hegyről. aztán a felhő lassan elkúszott nyugat felé, a napocska kibújt mögüle, úgyhogy végül lerepültünk, és végül pólóban pakoltam el a cuccom, és napszemüvegben ittuk meg a szokásos sörünket a parti büfében. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hebron.blog.hu/api/trackback/id/tr70937781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mitro 2009.02.11. 21:53:02

Na jóvan, most már elég az ilyen posztokból, holnaptól elég lesz annyi, hogy "ma is jó volt", mert itt belesárgulunk az irigységbe, aztán nem fogsz minket megismerni, ha hazajössz:D

_hebron_ · http://hebron.blog.hu 2009.02.11. 21:56:01

tényleg ne írjam le mi történik itt velem? :( hát jó... :(

mitro 2009.02.11. 21:57:09

Most jön az, hogy elvettem a kedved az egésztől? :DD

_hebron_ · http://hebron.blog.hu 2009.02.11. 22:20:51

hát mivel te vagy a négyszázhuszadik, aki azt mondja, hogy dögöljek meg, még ha szmájlival is...

mitro 2009.02.11. 22:25:14

Jajj, ne csináld már! Mikor kellett engem komolyanvenni? He? He? :)
(Na jó, néhány kivételes alkalmat leszámítva:))

Inkább küldjél még soksoksok képet! :)
süti beállítások módosítása