ötszázkettedik

2010.04.07. 21:33

kábé két hete megbüntettek a metrón. egy ideje lejárt bérlettel utazom, mert egy köcsög vagyok, mert egyrészt amíg nem teszik le a villamosról ugyanolyan lelkesen a homikat, addig nem vagyok hajlandó majdnem egy tizest kiadni a bérletre, másrészt mert nem telik rá. szóval összezártak az ellenőrök, lejárt a bérletem, bünti, kölcsönbérlet, kétezret befizetném, de az akácfa utcában kiderül, hogy van egy korábbi büntetésem, már ügyvédnek kiadva a behajtás, amíg azt nem rendezem, addig ezt sem lehet. gyorsan rendezem, másnap már nem él a kétezres lehetőség, jobb a békesség. tuti nincs más lappangó büntetés? tuti. csókolom. 

múlt héten megint elkaptak, ma volt a kétezres határidő, becsattogok a kölcsönbérlettel meg a kétezressel, de valami megint nem stimmel. másik korábbi bünti. de ez már nem is ügyvédnél, hanem bíróságon, ezt az akácfában nem tudom rendezni, az összeget se tudják, telefonáljak holnap. ha szerencsém van a két büntetés együtt kijön majd a kaucióból, amit szemüvegre meg tartozás-törlesztésre akartam fordítani, de hát ez van. ha nincs szerencsém, arra nem is merek gondolni, különben is az erdélyi bokszos kismanóknak sokkal rosszabb soruk van, mostantól mindig erre fogok gondolni, ha épp arra gondolnék, hogy mennyire elegem van már ezekből a szarakodásokból a pénzzel.

 

ápdét: most hívott vissza a békávés néni, aszongya rossz híre van (a vér itt teljesen kiszállt a fejemből), vissza kell mennem az akácfába (mindjárt elájulok), és befizetnem a kétezret. és a bírósági izé, az mennyi lesz? semennyi, tévedés, azt már lezárták, csak a kétezret fizessem be.

:)))

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hebron.blog.hu/api/trackback/id/tr641902803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hajdú 2010.04.08. 09:05:23

Ez komoly? Hogy volt _ennyi_ korábbi büntid és te nem tudtad? Nem ők basztak el valamit? Nem kétszer fogod most ugyanazt befizetni? Mert azért ez így valahogy sántít!

dex.ion 2010.04.08. 09:21:46

erre mit lehet mondani? egyrészt igazad van...másrészt nincs. én is utálom, h a bkv olyan, amilyen, gyakran én is összeszorított foggal fizetem ki a bérletet...mégis megveszem.
á inkább nem mondok semmit, mer a vége úgyis csak az lenne, h baszogatlak:(

kerikak 2010.04.08. 12:17:24

de hogyhogy nem emlékszel arra hogy megbüntettek és nem rendezted? hogy lehet ezt elfelejteni? :)
vegyél 10-es tömböt ez nem olyan drága, metrón meg a combinon ha jön az ellenőr jól jöhet :)

szerinted 2010.04.08. 12:37:01

Nekem is sántít a dolog. Nem lehet, hogy a múltkor befizetett bünti, az ami átkerült a bíróságra??? Szerintem nézz valahogy utána. Csak úgy hip-hop nem kerül oda, előtte kellett, hogy küldjenek egy csomó felszólítást.

_hebron_ · http://hebron.blog.hu 2010.04.08. 13:34:38

amit múltkor kifizettem, az egy 2007es büntetés volt, ez még 2003as vagy 2004es állítólag.

Panzer 2010.04.09. 06:47:00

Na, ez azert igy mar jobban hangzik! :)

szerinted 2010.04.09. 08:43:20

Fura is lett volna, hogy figyelmeztetések nélkül, bíróságra kerül az ügy! :))))
Tényleg vegyél egy 10-es tömböt, és ha jönnek a kallerek, lesz mit mutogatni.
süti beállítások módosítása