ötszázhuszonkilencedik

2010.08.25. 15:20

azt se tudom mivel kezdjem, nem mintha olyan sok minden történt volna velem az utóbbi akármennyi időben, de azért feltorlódtak a beszámolnivalók.

szóval volt egyszer törökország, ahol irtó pocsékul szerepeltem, viszont a többiek egészen jól. egy ideig nyomasztott, hogy hogyan lehettem ilyen béna, kábé mint a tavalyi vébén, de akkor nyomasztott egy csomó minden, most meg tök tiszta fejjel mentem ki. lehet a gyakorlat hiánya, a nyomás, amit egy ilyen verseny jelent, a többi csapat erőssége, meg az is, hogy a kajával rövid távon feladta a pocakom a küzdelmet, és ami bement, az rögtön ki is jött, így éldegéltem kint az utolsó négy-öt napban. vagy akár minden együtt. mindenesetre most jön egy rakás verseny (köztük a saját kis nemzeti bajnokásgunk szegeden), ahol szeretnék sokkal-sokkal jobb eredményeket elérni, aztán jövőre megint vb.

egyébként szuperjó volt az a két hét, imádom törökországot, isztambul különösen a szívem csücske, és egy napra oda is eljutottunk. életem két legfantasztikusabb "nyaralása" ehhez a városhoz kötődik, és amilyen nagy szeretettel fogadtak és búcsúztattak a török barátaink, biztos nem ez volt az utolsó. :)

rengeteg ismeretséget, barátságot kötöttünk, a szerbekkel szinte egy csapatként örültünk vagy szomorkodtuk végig a versenyt. a törökök a mai napig sírnak, hogy mennyire hiányzik nekik az a két hét, amíg ott voltunk. személy szerint nekem is nagyon hiányzik, de tudom, hogy mindig tárt karokkal várnak, és ez nagyon jó. :)

isztambul pedig még mindig a legfantasztikusabb város, hihetetlen élmény volt újra az utcáit róni. a hét évvel ezelőtti isztambulhoz képest annyi a változás, hogy sokkal több a turista, sokkal drágább minden, és újabb villamosok vannak, és több helyen, viszont kevesebb a taxi, és nem dudálnak már annyit. :)

aztán nagy szívfájdalmak között hazajöttünk (nem is olyan vészes 24 órát autózni, egész jól bírtuk, és az utak sem voltak olyan vészesek, szerbiában majdnem végig autópálya, bulgáriában egyáltalán nincs, legalábbis azon a szakaszon, de egész jó minőségű az út, törökországban meg megint majdnem végig autópálya, viszont a gps semmit nem ér, még a frissen frissített is sokszor nem létező utakat mutat, vagy teljesen mást, mint a valóság).

törökország után volt rengeteg munka, aztán sziget, ahol nagyjából semmi említésre méltó nem történt, viszont nagyon jó volt. :) és utána a szokásos (megérdemelt) négy napos balcsis pihenés, úyhogy most friss vagyok és üde, és októbertől már csak a kávézó lesz, hurrá. :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hebron.blog.hu/api/trackback/id/tr192246977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kerikak 2010.08.26. 12:57:40

már pont akartam reklamálni hogy lecserélted a blogot a fészbukra, de nem :)
ezek szerint felvettek teljes munkaidőbe?

_hebron_ · http://hebron.blog.hu 2010.08.26. 13:06:33

még nem, de a kedvenc kolléganőm kimegy amerikába, és én kerülök a helyére. szóval örülök is, meg nem is, mert nagyon fog hiányozni.
süti beállítások módosítása