harmincegyedik

2008.03.27. 10:13

 
"BUDAPESTBŐL AMSZTERDAM!
A Critical Mass sokat tett a biciklizés mindennapossá tételéért. Célunk kettős. A nagy bringás tömeg demonstrációja kényszerhelyzetbe hozza a város vezetését, akik kénytelenek egyre alaposabban foglalkozni a kerékpározás ügyével. Eközben a látványos felvonulás erősíti a bringások összetartását, és minden évben újabb tömegeket ültet nyeregbe. Budapestből lehet biciklis város, de ehhez az kell, hogy a lakói akarják ezt, és tegyenek érte. Te is szeretnéd? El kell hogy jöjj!

TERJESZD! SZERVEZD!
Ez a te felvonulásod, magadnak szervezed! Annyian leszünk, ahány embert hívsz. Eredménye akkora lesz, amekkora a tömeg. Terjeszd a hírét mailben, blogban, suliban, melóban, bringaboltban, klubban, családban, újságban... Legyél kreatív! A  honlapon találsz letölthető szórólapot, matricát, bannert és mindent megtudhatsz Budapest biciklis forradalmáról.



CSILLAGTÚRÁK
Tavaly óta sokan már együtt vonulnak a starthoz is a város különböző pontjairól. Ezek a csapatok szintén a criticalmass.hu oldalon szerveződnek.Csatlakozz te is!"

http://www.criticalmass.hu/
 

A bejegyzés trackback címe:

https://hebron.blog.hu/api/trackback/id/tr4398735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása