ötvenötödik

2008.04.21. 10:21

 
ééés szerencsére gyönyörű időnk volt és rengetegen voltunk, a szervezők becslése szerint 80.000-en (!!!) bár útközben sokszor elgondolkodtunk azon, hogy vajon hogyan számolnak meg minket. :)
 

iiilyen sokan voltunk :)

az azért vicces volt, amikor valahol félúton az egyik szervező lány  odakiabált valakinek, hogy már 100.000-en vannak a ligetben, és a tömeg vége még a deákon várja, hogy el tudjon indulni. azért ezen mosolyogtam egy kicsit, bár remélhetőleg lesz ilyen is egyszer. :)

én kifejezetten örültem, hogy az elején nem igazán lehetett haladni, így belefért még egy fagyi is útközben. az erzsébet hídon még rollereztünk, ott meg is kérdezte egy kedves autós, hogy "ti nem bringázni jöttetek?"... az alagútban dudáltunk, kiabáltunk és örültünk, az oktogonnál bringát emeltünk a villamosnak.

a ligetben viszont kicsit csalódottak voltunk, ugyanis hiába mentünk viszonylag az elején, már nem értünk oda a fél hetes bringaemelésre. :( úgyhogy már csak pótemeltünk.

ápdét: leszedtem a bringaemelős képet, mert azt mondták bénán emelek biciklit, és amúgy is szar kép volt. de fontos tudni, hogy a biciklivel együtt a teknős is fejreállt. ez a teknős:

 
és találkoztunk a barátjával is. nagyon örültek egymásnak. :D

és végül keretbe foglaltuk a napot, ugyanis az induláskor csókolom beállás volt épp, az estét pedig a koncerttel zártuk. tök jó volt. :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hebron.blog.hu/api/trackback/id/tr59435040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása