kétszázötvenkettedik

2008.12.11. 19:27

hallottatok már erről?

néhányan úgy gondoltuk összefogunk, és megtömünk egy cipősdobozt mindenféle jóval, hadd legyen picivel boldogabb karácsonya egy olyan lurkónak, akinek amúgy nem hozna semmit a jézuska... 

közhírré teszem, hátha még nem jutott el mindannyiótokhoz a hír. és ha valaki szeretne becsatlakozni a dobozunkba, az holnap hét és nyolc között ugorjon le a parázsba és hozzon egy kis apróságot, beletesszük a dobozba szívesen. mivel nagyjából meg kell határozni, hogy milyen korú és nemű gyerkőcnek szánjuk a dobozt, ezért ha hoztok ajándékot, akkor tartsátok szem előtt, hogy mi egy 4-5 éves kisfiúnak gyűjtünk, de amúgy jöhet bármi, ha sok ajándék lesz, akkor csinálunk több dobozt is.

az ajándékok között javaslatom szerint ne legyen:
- kaja, mert megromlik
- törékeny cucc, mert eltörik

jöhet:
- minden más. kisautó, mesekönyv, plüssállat, ruha, egyszerűbb társasjáték (hogy beleférjen a dobozba, pl. mesekártya, kirakós, stb.)
- vicces szappan, fürdőszivacs pl.
- illetve akármi ami az eszetekbe jut, és úgy gondoljátok, hogy egy 4-5 éves kisfiút boldoggá tennénk vele. :)

 

ápdét: köszönöm a sok sok mindenfélét, amit lehoztatok tegnap. legalább három doboznyi ajándék összejött. :)))

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hebron.blog.hu/api/trackback/id/tr78817732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

monday 2008.12.12. 14:07:31

na így már van értelme az ajándékozásnak! :)

Mert tudod, hogy aki kapja, tényleg örülni fog neki.

_hebron_ · http://hebron.blog.hu 2008.12.12. 14:26:12

remélem tényleg sikerül örömet okozni egy kisfiúnak. azért jó lenne valami visszajelzés... szeretnénk beletenni egy képeslapot, amit minden ajándékozó aláír. :)

lehet csatlakozni ám! :)
süti beállítások módosítása