háromszázhuszonkilencedik

2009.04.25. 22:46

hullajuli vagyok. reggel hétkor kelés (na jó, fél nyolckor), aztán el kocsiért és utánfutóért. az indulás elég gördülékeny volt, mindenki egyszerre érkezett, az utánfutó is, a kocsi is és én is. aztán apát elvinni a chinoinba közgyűlésre, kocsival és utánfutóval el hozzám. eddig még mindig semmi gond, elkezdtünk lepakolni, rebi fél tizenegykor csatlakozott, majd valamikor monday is. át az új lakásba. és most kezdődik a rakenroll.

még pénteken felhívott a srác, aki csinálja (egyben akitől béreljük, mellesleg ismerős), hogy költözhető és lakható is a lakás, de még van egy kis dolga, mi lenne, ha átcuccolnánk, de szombaton még nem aludnánk ott. erről elég hamar lebeszéltem. hát most megláttuk, miért nem akarta, hogy ottaludjunk még. a lakásban konkrétan alig van kész valami, annak ellenére, hogy 7 (azaz hét) hete néztük meg először. akkor azt mondta, kb. két hetes meló van még a lakáson, így aztán kitoltuk a költözést április 18-ig. addigra sem készült el, így toltuk 25-ig. na most elmesélem mi lett kész ennyi idő alatt:
- a fürdő le van kövezve, és van bent új kád és mosdókagyló
- a vécé szintúgy, új vécével
- a konyhában fel van téve a falra a csempe

ennyi. a konyhában a falon lévő négy sor csempén kívül nincs semmi, se pévécé, se bútor, se tűzhely. a lakhatóság foglamát ez már kapásból sztornózza szerintem. a vécét még nem lehet használni, festés nuku, a terasz (tudom, erkély) valami katasztrófa.

így aztán úgy döntöttünk, hogy az én cuccaimat akkor már átpakoljuk, ha elkezdtük, meg a helyemre a hétvégén amúgy is költöznek. monday még tud maradni csütörtökig, addig őt nem hurcoljuk át, és alszunk náluk. macskákat átvittem, egyelőre eléggé kikésztültek, de majd átmegyek esténként etetni őket. holnap megyünk festeni, és nem hiszek istenben, de imádkozni fogok, hogy péntekre igazán lakható legyen...

rebinek, dórinak és huginak pedig köszi a segítséget, ha valaha beköltözünk meghálálom egy vacsival! (persze ez szaffyékra is érvényes, mivel az előző költözés óta nem sikerült időpontot egyeztetnünk :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hebron.blog.hu/api/trackback/id/tr281086488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rebelde 2009.04.27. 11:45:05

jövőhéten ilyenkor remélem már ott pakolgattok:))

süti beállítások módosítása