háromszáznegyvenharmadik

2009.06.20. 23:33

na egy gyors összefoglaló, aztán húzok aludni.

kint vagyunk hrvatska-ban, a célraszálló vb-n, ma volt a nevezés, regisztráció, szálláselfoglalás, megnyitó, egyebek. holnap kezdődik a verseny, bár egyelőre úgy néz ki szar idő lesz, lehet, hogy lefújják a napot. mindenesetre nyolckor briefing (eligazítás), úgyhogy már rég aludnom kéne... mondjuk a kocsiban szokás szerint húztam a lóbőrt rendesen (nem én vezettem :).

félúton a balcsinál még megálltunk a velünk utazó csapattársunk nyaralójában meggyet szedni, meg málnát enni, meg sárgabarackot (szerencse, hogy éretlen volt még, mert a sárgabarackból csak azt szeretem). aztán nyomás tovább. mondjuk sietnünk nem kellett, mert a megnyitó csak nyolckor volt, nevezni meg addig bármikor lehetett.

egész úton esett az eső, mire megérkeztünk nagyjából elállt, úgyhogy regisztráció után el is húztam egy órára tekerni (elhoztuk a binyiglit), hogy fitt és üde és friss legyek mindig. :)

aztán kiderült, hogy nincs zászlónk, volt ellenben egyenmelegítőnk, apa szerezte ingyér, ilyen susogós, otthon föl nem venném, de itt nagyon csinik és egységesek voltunk benne. :) mondjuk a többi csapatnak olyan csodaszép egyenruháik vannak, az angoloké rendes polár kabátka, piros-fekete, kurva jól néz ki, a japánok kék-fehérben virítanak, a cseheknek is valami angolokhoz hasonló polár felsőjük van, a többiek nemzetiszínűben nyomják, mint mi, de átlagban jobb minőségű cuccban. hát ha nincs szponzor, akkor nincs szponzor, na.

viszont a magyar szervezőlány szerzett magának a vurlsiban hellókittis naaagy lufit, arra ráadtunk egy versenyzői pólót, az lett a zászlónk, így legalább jól megnézett mindenki minket. :)

magán a ceremónián majdnem elbőgtem magam, kurva jó volt végignézni ezen a társaságon, meg a közönség is nagyon jó fej volt, rengetegen voltak, ugyanis a megnyitót összehozták a helyi városi ünnepséggel, ugyanis ivanec éppen 600 éves.

amúgy gyönyörű a környék, már amit eddig láttam belőle, a hegyekből még semmit, mert eltakarják a felhők.

na hát egyelőre ennyit, húzok alunni, tessék drukkolni!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hebron.blog.hu/api/trackback/id/tr961197910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása