négyszáznyolcvannyolcadik

2010.03.03. 20:05

mivel pont kint ért minket az olimpia második fele, ezért aztán blogolás-posztolás-beszámolás helyett inkább azt néztem. mea culpa. :)

egyébként szuper hetünk volt, volt mindenféle idő, szeles-nem repülős-kirándulós, felhős-lecsúszkálós, napos-jót repülős, eső csak esténként volt, azt megúsztuk. sajnos azért elég eseménydúsra sikerült, egy külföldi faszi csontra nekiment a leszállóban egy fának, nem lett baja, mert az ágak megfogták, de a fa olyan magas volt, hogy az ernyőt nem tudták leszedni. nem tudom mi lett végül vele, amikor én eljöttem, még ott csücsült a fán. :) a mi csapatunkból egy srác elszúrta a startot, ráesett a sziklákra és eltört a válla meg a csípője. és volt az ominózus tengerbe pottyanós holland fickó, akiért négyen úsztunk be. szerencsére mindenki jól van (többé-kevésbé, de aki kevésbé, az is felépül hamar), hazafele se kellett egy vagonerpluszban öten nyomorognunk (kaptam helyette egy helyet egy hatalmas lexusban :), és megállapítottam, hogy kezdek hozzászokni az ernyőhöz is.

úgyhogy jöhet a szokásos szlovéniai hosszúhétvégés túránk, és jöhetnek a versenyek is, hogy ezek mellett hogy lesz spórolás, azt még nem tudom, de majd ez is megoldódik valahogy. :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hebron.blog.hu/api/trackback/id/tr281806722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása