ötszázötvennyolcadik

2011.04.22. 16:01

reggel a pékségben (miközben hatvanhárman álltunk sorban) egy néni azon problémázott, hogy ő olyan kenyeret akar, ami nincs megrepedve, a következő meg azon, hogy nem elég magas a kalács... én azt értem, hogy ő kurvára ráér ilyeneken hisztizni, de a mögötte álló hatvanegy ember meg rohadtul nem, egyébként meg nem mindegy, hogy meg van-e repedve a kenyér, és hogy egy centivel alacsonyabb-e a kalács?!

nem baj, mindjárt elmegyünk jól szlovéniába, viszont nem megyek criticalmassre, brühü.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hebron.blog.hu/api/trackback/id/tr112847799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hajdú 2011.05.04. 09:48:45

Ha ilyen bánatod van, csak posztold ki legközelebb is, aztán csak jól megoldjuk :)

Gabó Kocka · http://kockakolto.blog.hu 2011.05.04. 14:08:16

Ő azért kelt korán, és állt be a sor elejére, (és dolgozta végig az életét böcsülettel, bezzeg a mai fiatalok!), hogy övé lehessen a repedezettségmentes kenyér és a magas kalács. :)
Akkor is érdekelne, ha mögötted állt volna, és akkor kezd rá, mikor te már kifelé mész a péktől?
A pékvilágot meg a hasonló vásárlói panaszok viszik előre a repedezettségmentesítő és a kalácsmagasító adalékok irányába. Na persze. :)
süti beállítások módosítása