száznyolcvankettedik

2008.08.27. 09:31

tegnap margitszigetes fagyizást terveztünk gellérttel biciklivel. nem tudtam betekerni a munkahelyre, mert be kellett hoznom egy műanyag zöldségesládát, amit még a költözéshez kaptam kölcsön, és azzal tekerni azért vicces lett volna. úgyhogy munka után hazarongyoltam a binyigliért, aminek lapos volt az első kereke. nosza, gyorsan felfújni.

hát az nem olyan egyszerű, valamiért nem megy rá a pumpa feje... nézem a szelepet, valami nem stimmel, ez tutter nem hagyományos szelep. eszembe jutott, hogy nemrég lettek kicserélve a kerekek, gyorsan felhívom a zexet, hogy mégis mi a franc ez és hogy fogom tudni felfújni most a kereket? hát ő azt nem tudja. vegyek szelepátalakítót. de mit mondjak milyen szelephez? hát ő azt nem tudja. hogy néz ki a szelep? elmondom, még mindig nem tud semmit. szegénynek leüvöltöttem a fejét, hiába mondta, hogy ne rá haragudjak, hiszen nem is ő csinálta a bringát...

úgyhogy jövő héten eltolom a lovat a bringaboltba (de az milyen már, tolni egy biciklit?!). még szerencse, hogy nem az új munkahelyre indulás előtt derült ki...

egyébként meg azért a bringám nélkül is tudtunk fagyizni meg őzikét, gólyát, kacsát, szőrös csirkét, sasmadarat, lovacskát nézni, meg sörözni-fröccsözni.és jó volt. :)

 

ápdét: ja elfelejtettem mondani, hogy nézzétek meg a mások élete c. filmet, ha még nem tettétek meg, mert jó!

A bejegyzés trackback címe:

https://hebron.blog.hu/api/trackback/id/tr50635316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

]Gabó[ · http://nekemnincs.blog.hu 2008.08.28. 09:27:00

Sörözve szőrös csirkét nézni, milyen jó is az! :)
A mások élete pedig valóban egy nagyon jó film. Rég volt ilyen élményem...

_hebron_ · http://hebron.blog.hu 2008.08.28. 09:41:44

a sörözés csak a szőrös csirke nézése után jött. :)
süti beállítások módosítása