kétszázharmincegyedik

2008.10.17. 11:22

elanor szerdai posztjáról eszembe jutott tegnap este pár dolog.

azon gondolkodtam, engem hogyan szerettek eddig. két dolog jutott eszembe.

pár éve sétáltunk az akkori párommal szentendrén. bementünk egy boltba nézelődni, nagyon érdekes és vicces lakberendezési dolgok voltak ott, és volt néhány érdekes ékszer is. nagyon kevés ékszert hordok, bizsut egyáltalán nem, mert nem bírja a bőröm és egyébként is kevés szokott úgy igazán megtetszeni. de itt volt egy ezüstlánc egy madárkával, ami nagyon szép volt. de eszembe se jutott, hogy megvegyem vagy ne adj isten ő megvegye nekem. ez valamikor október végén-november elején lehetett.

aztán eljött a karácsony. kaptam egy kis dobozkát is, amiben benne volt a madárkás lánc. visszament és megvette nekem. és itt most nem azon van a hangsúly, hogy megvette. hanem azon, hogy figyelt rám annyira, hogy észrevette mennyire tetszik, hogy vette a fáradtságot és visszament. a gesztus és a figyelmesség az, ami akkor és ott nagyon jólesett. számomra ez egy vallomás volt. és a madárkás lánc azóta is a nyakamon van. néha csirkének, halnak vagy hajszárítónak nézik. :)

a másik, ami eszembe jutott, hogy egy másik párom, akivel egy éve még együtt voltunk, minden este lefekvéskor megnézte hogy van rajtam a takaró. a gombos résznek a lábamnál kellett lennie. nehogy éjjel lenyeljem az egyik gombot (esetleg az összeset :).  ez a mai napig minden lefekvéskor eszembe jut, és ha a gombos rész van felül, akkor megfordítom a takarót. azt hiszem ő így vigyázott rám. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://hebron.blog.hu/api/trackback/id/tr11718433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elanor a 42 (törölt) · http://elanor.blog.hu/ 2008.10.17. 19:56:30

akkor valóban igazán szerettek :)
pontosan ezek az apróságok a legfontosabbak.
a feneség az, h ha egyszer ilyenben volt már része az ember lányának, akkor ehhez igazítja a minimumküszöböt...

szerinted 2008.10.17. 20:42:26

de hát ha tényleg szeretünk, akkor ez a minimum, és nem fáradtság...még mindig idealista liba :)))

dex.ion 2008.10.17. 22:07:35

mennyire kell szerencsétlennek lenni ahhoz h lenyeljünk egy gombot alvás közben?:D

_hebron_ · http://hebron.blog.hu 2008.10.17. 23:01:19

dex
ha egy kicsit jobban megismersz, akkor ez már nem lesz kérdés. egyébként meg nagyon... :)

és még egy egyébként: a fémallergiám NEM a karátszámokkal fordított arányban csökken. nem állok neki magyarázkodni, de tényleg fémallergiám van. (jó, annyira nem durva, mint ami egy osztálytársamnak volt, ő hozta magával a suliba, osztálykirándulásra a műanyag kanalat, villát, mert már attól feldagadt a nyelve, ha fém evőeszközzel evett.) és amióta megvan ez a lánc nem bírok mást hordani. nem érzem jól magam, ha nincs rajtam.
süti beállítások módosítása