háromszáznegyvenedik

2009.06.16. 12:16

naszóval az volt a hétvégén, hogy szombat-vasárnap edzőtábor hajdúszoboszlón. szombaton erős volt a szél, de azért lementünk délelőtt, gondoltuk erős szélben is jót lehet strandolni. aha, csak erős szélben hideg van, hidegben pedig annyira azért nem jó strandolni. szóval ültünk sokat a reptéren, de nem baj, néztük a vitorlázórepülőket, akik boldogan repkedtek mittudoményhány kilómétereket, meg 3-4-5 órákat. hogyrohaggyanakmeg. ha sok pénzem lenne, átnyergelnék vihornyára és szarrá repülném magam.

aztán este hét fele elkezdett almulni a szél, akkor nekiálltunk gyakorolni, először csak a bátrabbak, aztán kilencig toltuk mi is apával (mi vagyunk a beszaribbak :), a végén már alig láttunk valamit. (aztán csak le kellett venni a napszemüveget, hehe :)

volt azért izgalom is, megtámadott egy cserebogár, de durván. ha nincs rajtam bukósisak, szétveri a fejemet! nekemrepült vagy hatszor, a végén komolyan féltem tőle, hogy ki fog nyírni, de végül azt hiszem végelgyengülésben kimúlt vagy csak feladta a küzdelmet.

este grilleztünk virlsit, fröccsöztünk, sátrat állítottunk, kutyáztunk, cicáztunk, szülinapoztunk, kaptam meglepi pezsgőt meg virágot a csapattól, cukik voltak. :)

vasárnap dóri beállt eredményeket mérni meg jegyzőkönyvezni, reggel fél hattól héttől nyomtuk a köröket, mert erősödést ígértek délre, ami meg is érkezett tízre. addig csőröltem vagy kilencet (asszem pont annyit), egész jó eredményekkel, ráadásul a kezdődő aktív, termikus időben, szóval sikeresnek ítélem a hétvégét.

 

marionett bábu :)

 

egyébként meg minden nagyon kusza és zavaros, munkahelyváltás, költözés, hétvégén kezdődik a vb, én meg totálisan szét vagyok esve, fáradt vagyok és nyűgös és világundorom is van, de ezekről most nem akarok írni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hebron.blog.hu/api/trackback/id/tr191188574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mitro 2009.06.16. 12:28:40

Hínnye de pontos:)

szerinted 2009.06.16. 12:38:26

Szóval, mint jegyzőkönyv felelős! :)) Csak fél héttől, mert fél hatkor ébredtünk, kérem a pontosítást! :) És valóban 9 csörlés volt :) A nyűgös, fáradt és világundoros rész ellen meg csak teszünk valamit!

hajdú 2009.06.17. 01:15:49

és valóban, a világundor sürgősen gyógyítandó dolog, mit tehetünk ennek érdekében? :)

kerikak 2009.06.17. 10:10:54

a cserebogáros rész lol :DDD

amúgy meg fel a fejjel lesz ez még jobb is! :) sokkal jobb :)
süti beállítások módosítása